Previous
Next
Környezettudatosság növelése

A Várkonyi István Általános Iskola 2007-ben nyerte el az „ÖKO-iskola” címet, így különös hangsúlyt helyeznek a környezettudatos szemlélet kialakítására és az egészséges életmódra nevelésre. 


Ennek jegyében a Várkonyi iskola képviselői részt vettek az április 22-én megrendezésre kerülő Fenntarthatósági Témahét konferencián. 


A Fenntarthatósági Témahét az EMMI kezdeményezésére a PontVelem Nonprofit Kft. koordinálásával valósult meg április 18. és április 22. között a köznevelési intézményekben.
A program célja a diákok mozgósítása és környezettudatosságuk növelése. A Témahét keretein belül korosztályonként eltérő témájú tematikus tanórákat tartottak: az általános iskolások alsó tagozatai a „Papír útja”, felső tagozatai az „Élelmiszerek útja”, a középiskolások pedig „Globális környezeti problémák” témák keretein belül foglalkoztak a fenntarthatósággal.


A Várkonyi iskolában a Fenntarthatósági Kupáért a 8.a osztály vetélkedett Khin László tanár úr segítségével (vetélkedő az interneten keresztül zajlott).Matematikaverseny eredményei

Várkonyisok a városi ünnepségen

Szabadságharcra emlékeztek a Várkonyiban

Pilvax kávéházzal és palotás tánccal ...

Example Frame

CVSE    

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player