Previous
Next
Udvarburkolás a Várkonyi Iskolában

A Várkonyi István Általános Iskola Széchenyi úti épületének udvarburkolása zajlik, amelynek munkálatai az őszi szünet hetében kezdődtek.

Az iskola Szülői Munkaközössége által szervezett utolsó két bál bevételét egyrészt kerékpártároló felújítására, másrészt az udvar burkolására fordították.

-Ahhoz, hogy ez a kivitelezés megvalósulhasson az önkormányzat is támogatást nyújtott, valamint a pécsi ABeton Viacolor Térkő Zrt. ajándékba adta az intézménynek a burkolóelemeket, a Bau-Trans Kft pedig a szállítást biztosította – mondta el Klementisz Ágnes a Szülői Munkaközösség vezetője.

-A régen salakkal és egyéb törmelékkel feltöltött udvarrészen a Taga-Bau Kft folytatja le a közel 300 m2-es terület burkolását. A jövőbeni terveink között az udvar fennmaradó részének lefedése szerepel. A terep előkészítése során egy régen keresett Várkonyis kincsre is rábukkantunk. 1975-ben a földbe került egy időkapszula, amelyet a „régi” Várkonyisokkal már évek óta kutattunk, hogy hol is lehet. 40 év elteltével mindannyiunknak óriási élmény volt olvasni a következőket „Üzenet iskolánk úttörőcsapatának hazánk felszabadulásának 40. évfordulójára” – fűzte hozzá Bögös István igazgató.

A munkálatok november közepéig befejeződnek és ismét birtokba vehetik a diákok az iskolaudvar egészét.Matematikaverseny eredményei

Várkonyisok a városi ünnepségen

Szabadságharcra emlékeztek a Várkonyiban

Pilvax kávéházzal és palotás tánccal ...

Example Frame

CVSE    

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player