71  72  73  74   

Egy délután az egészséges életmód jegyében

November 19-én rendeztük meg harmadik alkalommal ezt a délutáni programot. Iskolánkban nagyon fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést.
Szeretnénk kialakítani tanulóinkban azt a szemléletet, hogy lehetőleg ne várjuk meg, míg betegek leszünk, próbáljuk megelőzni a bajt!

Szülői akció

2008. október 12-én (vasárnap) szülőktől volt hangos az iskola Rákóczi úti épülete. Az 5.m osztály szülői munkaközössége időt, pénzt és fáradtságot nem kímélve varázsolta újjá az osztálytermet: tapétával borították a falakat, megtisztították és üvegtapétával díszítették az ablakokat, a padokat és székeket is letakarították. Ezen kívűl rendbetették a világítótesteket és beszereltek egy tárolószekrényt, melybe a gyerekek rajzfelszerelésüket, tornazsákjukat és könyveiket helyezhetik el.

Köszönjük a szülői munkaközösség valamennyi tagjának áldozatos munkáját.

Az iskola vezetése

Október 23.

Az ünnepi megemlékezést tervezte és betanította Illyés Józsefné, segítette a munkáját Banczik Brigitta és Simonné Varga Ágnes tanárnő. A színvonalas ünnepséget az alsós és a felsős tanulói közösség is megtekintette.

Bolyai matematika csapatverseny

Pillanatképek a Bolyai matematika csapatverseny megyei fordulójáról! Időpont: 2008. október 17.

Szemétszedés a Gubody parkban

A Diákönkormányzat a tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezte szemétszedési akcióját. Szeretettel vártunk minden tanulót és pedagógust az iskolából 2008. október 13-án hétfőn a Gubody parkba délután 2 órára. Az iskolából 90 tanuló vett részt ebben az akcióban.

A legtöbb diákot a 7.i osztálya delegálta, a jutalmuk ezért egy nagy oroszkrém torta volt melyet örömmel fogyasztottak el.

EA SPORTS FIFA09 4v4 focikupa döntő Budapesten

2008. október 11-én volt iskolánk két csapata a 4v4 focikupa budapesti döntőjén. Magabiztosan játszottak a fiúk, de sajnos dobogóra nem állhattak. A 6.i csapata nyolc között búcsúzott, míg a 7.a csapata 16 között távozott a versenyből.
A rendezvényen számos "híresség" jelent meg akikkel a gyerekek fotózkodhattak, aláírást kérhettek. Ott volt Palcsó Tamás, Majka, a Fiesta, Kovács István Koko, Terecskei Rita, Bagi Iván, Kovácsovics Fruzsina stb.

Október 6. - megemlékezés

Az aradi vértanúkra emlékeztünk október 6-án hétfőn az első órában. Egy szép és megható ünnepi műsort láttunk az 5.i és Nagy-Fülöp Orsolya tanárnő előadásában. A megemlékezést Klemm Józsefné tanárnő tanította be a tanulóknak.

Tanévnyitó 2008. augusztus 29.

Augusztus 29-én tartottunk tanévnyitó ünnepélyünket. Az ünnepségen részt vett az iskola összes tanulója és tanára. Itt köszöntöttük az általános iskolát most kezdő kis elsősöket, akik ajándékokat vehettek át a nagyobb társaiktól.

   71  72  73  74